לחץ בראש בצד ימים בשעת מאמץ

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

29/09/2007 | 09:29 | מאת: חן

ד"ר שלום , לפני כשנה וחצי אני ואשתי התנסינו ( לצערי ) בפופרס ושאפנו אותו בזמן יחסי המין . לאחר יחסי המין הכל התערפל לי וראיתי שחור ונפלתי על הרצפה תוך איבוד הכרה ל2 דקות לערך לאחר מכן חשתי תחושת זרמים חזקים וסוג של תחושת ואקום באוזן ולחץ חזק על עין ימין ביצעתי בדיקות בבית החולים כולל MRI שלא מצאו דבר למרות שהלחץ שהרגשתי עבר רק אחרי חודש וחצי לערך . כיום שנה וחצי אחרי עדיין כל פעם שאני מבצע פעילות מאומצת מאז המקרה הזה ( ואני התאמנתי לפניו בחדר כושר 4 פעמים בשבוע היום אני לא מסוגל הרמת משקולות הכי קטנה גורמת להופעת הלחץ בצד הימני של הראש מעל לאוזן ימין זו מעין תחושה כאילו משהו סתום בחלק הזה של הראש זה לא בדיוק כאב ראש. גם ריצה וגם נסיעה עם המון טלטולים גורמים להופעה של זה וכמובן יחסי מין מאומצים גורמים לזה לקרות שוב ולפעמים הכי יחסי מין אני מרגיש שוב שאני הולך להתעלף ורואה ממש שחור . ללא פעילות כלשהיא זה לא קורה לי . אני קצת מודאג ובטוח שיש דרך לטפל בזה ... מה עליי לעשות האם אתה מקבל באופן פרטי ?? תודה מראש

05/10/2007 | 16:39 | מאת:

שלום רב אני לא חושבת ששימוש בסם לפני מעל שנה משפיע העד היום על תפקודך , קיימת לדעתי אסוציאציה בין האירוע הטראומטי ופעילות גופנית , בעיה שיכולים לפטור עם טיפול בהפנוזה או בתרופות נוגדות חרדה , לא נכון להפסיק פעילות בראיה למרות הקושי אלה לחדש אותה לפי יכולתך של היום ולבנות בהדרגנה את הכושר שלך מחדש אם עדיין יש בעיות יש לעבור בירור קרדיאלי מסודר כל טוב