מחלת הנטינגטון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

25/09/2007 | 23:25 | מאת: אלי

האם לחולים במחלת הנטינגטון יש מוסדות טיפולים אני מתגורר באזור חיפה

28/09/2007 | 18:36 | מאת: נף

שלום לך , אני סובל ממחלה נאורולוגית דיי דומה . אנא השב לי , הייתי רוצה לשוחח איתך . בברכה נפתלי

05/10/2007 | 16:05 | מאת:

שלום רב יש עמותה טובה ונעמנה ומאוז זקוקה למשתתפים קדי לקדם אל כל הנושה חברתי ורפואי יש מרפאות להפרעות תנועה בחלק מבתי החולים בארץ כולל בהיפה שמטפלים אמבולטורי ובמידת הצורך מאשפזים את החולים יש מוסד למצב כרוני -סיעודי במשקנות זהב בחדרה כל טוב