EMG

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

24/09/2007 | 00:24 | מאת: יואב

שלום ד"ר.. אני בן 22..סובל מפיסקו' כשנתיים ותחושות מוזרות נשלחתי לעשות בדיקת EMG עקב פריקת כתף בכלל.. אך באמצע הבדיקה הרופאים התחילו לשאול שאלות מוזרות וקראו למומחים להיכנס לחדר..הם שאלו אם למישהו מהמשפחה יש עבר של מחלת שריר אולי..אמרתי להם שלא כי זה מה שנכון..והם אמרו לי שיש חשד למחלת שריר ואני יצטרך לבצע בדיקות נוספות..איזה מחלת שריר מדובר?..הם לא נתנו לי יותר מדי אינפורמציה..רק הלחיצו. הבדיקה בוצעה היום והוא הסביר לי שאני מזיז קצת את היד וכבר המחשב משמיע רעש ומראה שהשרירים מתאמצים או משהו כזה..הכל קופץ שם במסך מתזוזות קטנות..בבקשה תנו לי קצת אינפורמציה אני מתחרפן קשה לי עם זה.

05/10/2007 | 15:50 | מאת:

שלום רב איני יכולה לתת תשובה לפי האינפורמציה הלקונית שאתה נותן , בכל זות יש מצבים שקיימת חולשה שרירית על רקע פגיעה גנטית בתפקוד השרירי וזה יכול לגרום לפריקות . צריך להבדק יחד עם בדיקת אמג , יכול להיות שרצוי לעבור יעוץ אצל מומחה למחלות שריר כדי לברר צורך בבירור נוסף כולל בדיקת DNA לברר מוטציות שונות , אין צורך להלחץ . רוב הגדול מחלות כרוניות שאנשים חיים איתן ומתפקדים . כל טוב