טיפול בבוטוקס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

20/09/2007 | 09:52 | מאת: מאור

כפי שכתבתי קודם יש לי בעיה של טורטיקוליס - צוואר לעיתים פונה לצד אחד (במצבים שונים, כגון הליכה, אוכל וכו') בגלל בלט דיסק ולחץ על עצב. לדעת נוירוכירורג אני צריך ניתוח דקומפרסיה - שחרור לחץ מעצב וחוט שדרה (לא חובה אך אם הדבר מפריע לי), אך המלצת לי בעבר לפנות למרפאת תנועה בבית חולים בוולפסון לצורך הזרקת בוטוקס. אני גר במיתר אזור באר-שבע, האם את בכל זאת ממליצה על ווספסון - ומה ההליך האם עליי לקבל קודם הפניה מנוירולוג או רופא משפחה או אפשר לגשת ישירות. יש לי מכבי זהב. תודה

28/09/2007 | 03:49 | מאת:

שלום וחג שמח אתה צריך להבדק לפני כל החלטה , לא נירא לי כלל שהניתוח במקום לפי הסיפור . למרפאה בוולפסון אפשר להלגיע עם תופס 17 של הקופה או שלם במקום סביב 170 ש"ח כמו בכל מרפאה של בית חולים . כל טוב