נורולוג

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

21/08/2007 | 18:02 | מאת: שיר

שלום, לאחרונה התחלתי להרגיש סחרחורות ואיבוד פוקוס ואפילו היה אירוע ששכחתי לכמה דקות איפה אני. רופאת עניים אמרה לי שיש לי התחלה של בצקת בעין וזה מאוד מלחיץ אותי. הפנו אותי ל MRI ואני ממש מפחדת. האם יש סיבה לדאגה? יכול להיות שכל זה מגיע מלחץ בעבודה? האם מישהו מכיר נורולוג טוב בקופת חולים כללית שיכול לסייע לי? תודה

25/08/2007 | 21:32 | מאת:

שלום רב יש נוירולוגית טובים בקופת חולים ובבתי חולים של קופת חולים בכל הארץ . בצקת בעין יכול לגרום לטישטוש ראיה אך לא לדיסאוריאנטציה וסיחרור . צריך לבצע הדמיה של הראש , CT ו\או MRI לבירור אך ללא ספק שגם מתח נפשי ועייפות יכולים לגרום לתופעות השונות פחות לבצקת של עצב הראיה כל טוב