כאבי ראש, איבוד זיכרון , כאבי גב

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

20/08/2007 | 08:10 | מאת: לי

ד"ר שלום, אבא שלי בן חמישים ובחודשים האחרונים הוא סובל מכאבי ראש , כאבים בצוואר , גב תפוס [ניתנו לו מספר זריקות ] ולאחרונה גם הופיע איבוד זיכרון , קשה לשכנע אותו לעבור בדיקות מה יכולה להיות הבעיה [נקבע לו CT ובדיקות דם אבל למועד מאוחר בינתיים אני מודאגת]

24/08/2007 | 21:41 | מאת:

שלום רב כאבי ראש וגב עם קשי שינה עמורים להסתבך עם ירידה בזיכרון תגובתית למצב , אך לא ניתן לשלול בעיות גדולות יותר כמו תהליכים שונים במוח ללא בדיקה מסודרת והדמיה של הראש. חשוב לדעת איזה מחלות יש עוד ואיזה הרגלים עישון, שתיה ואחרים כל טוב