שאלה לגבי תופעות לוואי של מעבר בין תרופות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

20/08/2007 | 00:31 | מאת: רותן

שלום רב , אני סובל מכאבי ראש מזה חצי שנה , עד עכשיו טופלתי במשך 3 חודשים באלטרולט ואז באלטרול וכרגע כדור וחצי אלטרול ביום. הכדורים לא עוזרים לכאב ראש אבל פיתחו לי עייפות ממש חזקה ותמידית. אי לכך הוחלט שאעבור ל deprexan . רציתי לדעת מה הם התופעות שעלולות להופיע כתוצאה מהמעבר לתרופה החדשה. כמו כן , מהם תופעות הלוואי השכיחות של התרופה החדשה? האם גם היא עלולה לעייף אותי?

24/08/2007 | 21:32 | מאת:

שלום רב לכאבי ראש כרוניים משתמשים בטיפול עם תרופות ממשפחת הטריציקליים כמו אלטרול ודפרקסן כאשר ידוע על אפקט מרדים מסויים , אם זה מפריע לדעתי יש מקום להחליף לטיפול אחר פחות מרדים כמו דלפלט ,טופמקס או סימבלטה . כל טוב