עזרה בשאלה דחופה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

14/08/2007 | 17:18 | מאת: עדי

שלום רב, אני סובלת שנים (אני בת 29) מהתקפות מיגרנה חריפות, לפחות פעמיים בחודש, לפני מחזור ובזמן ביוץ, כיום אני נוטלת כדורים לטיפול ממוקד בזמן התקף (ריזלט) שמצליח לעזור לי ברוב המקרים, וכן בטיפולי דיקור סיני. שאלתי היא כמה זמן לפני כניסה להריון אני צריכה להספיק את נטילת הכדור ריזלט. האם אני יכולה לנסות להכנס להריון כבר החודש, למרות שנטלתי כדור אחד? אשמח לתגובה מהירה, תודה רבה, עדי

18/08/2007 | 22:25 | מאת:

שלום רב אין כל הוכחה שטיפוטל בטריפטנים במיגרנה מזיק אך גם אין הוכחה הפוכה. יש ניסויים עם אימיטרקס וזה ניתן לתת אותו בהריון . לגבי תרופות האחרות לא ידוע . איני וראה כל בעיה שקיבלת כדור כמה ימים לפני שנכנסת להריון . לגבי המשך תצרי קשר עם הנוירולוג המטפל כל טוב