כאבי ראש (מיגרנה) בתקופת המחזור

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

12/08/2007 | 19:27 | מאת: טלטל

1.הייתי מעוניינת לברר האם רצוי לקחת כדור נגד מיגרנה מסוג ריזלט או רילרט לטפל בכאבי ראש עזים שיש לי במהלך תקופת המחזור. 2. יש לי תחושה שרק בתקופות שאני לוקחת גלולות נוצרים הכאבים. האם יכול להיות שהכאב נובע מהגלולות ומה את ממליצה לעשות? תודה מראש

18/08/2007 | 18:31 | מאת:

שלום רב ידוע שמחזור וגלולות בין הגורמים להתקפי מיגרנה עם כי לא היחידים . לכן אני ממליצה לכל אחד להפסיקר גלולות אם סובלת ממיגרנה . יש גם דרכים אחרות, בראיות יותר למנוע הריון . גם רלרט וגם ריזלט טובים , לכל אחד יש העדפה לכן תנסי לבד ותתרשמי . אנ ממליצה להבדק יסודי אצל נוירולוג ולהחליט יחד איתו מה טוב עבורך . כל טוב