רעד בברך

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

11/08/2007 | 18:50 | מאת: גליה

עברתי לפני 12 שנה ניתוח ראש, לצורך הרגעת רעד ביד ימין, וכתוצאה מכך הרגל נפגעה, נפגעה לי ההליכה זאת אומרת שההליכה שלי היום היא עם כף רגל מסובבת פנימה, לאחרונה הופיע אצלי רעד בברך, למה זה הופיע? האם זה קשור לניתוח שעברתי? יכול להשתנות שם משהו, בלי שנוגעים? בתודה מראש גליה

12/08/2007 | 22:21 | מאת:

שלום רב רעד בברך בהעיתית יכול להופיעה כחלק מהחמרה במחלה הבסיסית עם רעד מימין או לאחר פגיעה במסלולים פירמידליים באותו הצד , לא ניתן להבין ללא בדיקה קלינית של כח הגס והרפלקסים . כל טוב