מיגרנות זוועתיות כל יום

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

09/08/2007 | 17:02 | מאת: אוגי

יש לי מגרנות מהסוג החזק - מתרגלים לא עלינו (פעם בחודשיים היה הממוצע) חי עם זה.. התקפי אאורה על סף עיוורן, הקאה נמרצת, הירדמות חצי גוף, ופטישי מוח איתנים. אלא שבזמן האחרון היא מופיעה בתדירות של יום כן יום לא. אין מתח נפשי מיוחד - הכל בסדר... האם חשש למשהו אחר? אם כן מה ? ומה עושים? היום בן 36 , סובל מגיל 15

10/08/2007 | 21:50 | מאת:

שלום רב אם המיגרנה משנה את האופי באופן משמאותי צריך להבדק שוב על ידי נוירולוג ולחזור על הדמיה של המוח . יש טיפול מניעתי שכדי להתחיל למעל 2 התקפים של מגרנה בשבוע וטיפול אקוטי . כל זה קובעים עם המטפל שמכיר אותך . כל טוב