חריץ בגולגולת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

07/08/2007 | 12:21 | מאת: שרית

שלום רב, זה כבר כמה שנים לפי מה שזכור לי כנראה ממכה או שאני טועה - שיש לי מין שקע בגולגולת שהיה באזור המצח העליון בדיוק באזור המחבר בין השיער למצח. זהו כמובן שקע שהייתי מרגישה בו רק אם הייתי מעבירה אצבע על המצח (פנימי) . השקע לא היה גדול אלא נקודתי. אתמול במקרה העברתי את האצבע על המצח וגיליתי שהשקע גדל והתארך עד לאזור הגבות בקו מאונך. זה לא משהו שרואים חיצוני אלא מרגישים אותו רק אם ממששים. אני דואגת שההמצב יגדל ויחמיר ואולי יעשה לי נזק... האם יש לי סיבה לדאוג ואם כן אז לאיזה רופא אני צריכה לגשת? האם אני צריכה לשייך את זה לראיה שהתדרדרה לי בזמן האחרון עד כדי הרכבת משקפיים ולבעיות זיכרון קטנות שיש לי שלא היו לי בעבר?< אשמח לקבל תשובה דחוף בתודה רבה, שרית מהצפון

07/08/2007 | 12:24 | מאת: שרית

אני בת 28 אגב

10/08/2007 | 18:50 | מאת:

שלום רב שינוי במבנה הגולגולת יכול להיות מתמיד, מלידה ולגלות אותו כאת אך אם יש עוד חסרים צריך להבדק על ידי רופא משפחה ונוירולוג , לצלם את הוח והגולגולת עם CT מוח כדי לשלול תהליכים שיכולים לפגוע במנה העצם וגם בתפקודים חיוניים כמו ראיה או זיכרון . כל טוב