תחושת נימול בכיפת הראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

14/09/2006 | 12:38 | מאת: asa1313

היי, אני צעיר יחסית אך ישנה תחושה המטרידה אותי. אני מרגיש בחלק מהיום במיוחד כשאני יושב נימול בכיפת הראש. כמעט מיידית לאחר מכן אני מרגיש את כל השרירים שלי תפוסים. האם ייתכן שזה רק חרדה. היות ואני סובל מחרדה. בעיה נוספת שלי הינה תחושת אי יציבות שאותה באמת אני מייחס לתופעת חרדה. אודה לכם על תשובתכם הכנה

17/09/2006 | 19:30 | מאת:

שלום רב, נימול בכיפת הראש הנה תחושה ריאלית שנגרמת על ידי גירוי עצבי ממקור צווארי גבוה או מאיאיזור החיבור שבין ע"ש הצווארי לראש. מצבי לחץ ממושכים מלווים בכיווץ שרירי הצוואר ויכולים בין היתר לגרום לתחושה זו. ניתן לשחרר את האיזור על ידי מסג" עדין של האיזור וטוב יותר פעילות גופנית משחררת את שרירי הצוואר כמו שחיה . אני ממלחצה גם להיבדק על ידי נוירולוג לשלילת מימצאים נוספים . בהצלחה

04/10/2006 | 15:40 | מאת: sole

כשקראתי את ההודעה שלך נרגעתי כי גם לי זה קורה..ונבדקת אצל נרולוג ואין לי הגבלה בתנועה. גם לי זה קורה...גם אני בחרדה ובהתרגשות מתמדת... אבל איך זה עובר?