טשטוש ראיה והירדמות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

04/08/2007 | 22:18 | מאת: לימור

אני בת 33 בריאה בד"כ אמי עברה אירוע מוחי בגזע המח לפני שלושה חודשים במצב קשה מאוד (כלואה בתוך עצמה) ככה הרופאים מגדירים זאת ומאז החיים שלי הפכו להיות מאוד לחוצים נפשית ופיזית יש לי שני ילדים קטנים אני הומוזיגוטית ל MTHFR נוטלת חומצה פולית 5 מ"ג מדי יום כבר הרבה זמן מאז הלידה הראשונה אפילו אני מרגישה מדי פעם זרמים בראש או מן לחץ כזה שמיד מפסיק ומאז אמי זה הולך ומתגבר ובנוסף חצי פנים צד שמאל נרדם לי מדי פעם ובזמן האחרון גם טשטוש קל בראיה באותו צד עשיתי בדיקות דם הכל תקין כולל רמת הומוציסטין בדם כולסטרול אני לא מבינה עפ הנתונים אם זה תקין אשמח אם תגיד לי אלו התוצאות CHOLESTEROL 169 TRIGLYCERIDES 114 HDL-CHOLSTEROL 52.20 LDL-COLSTEROL 94.10 האם זה תקין?? לגבי פניה לנוירולוג יש לי תור ל 23/09 וזה הרבה זמן יש בי אמונה שזה מלחץ וחרדה אבל אם זאת אני נורא מפחדת השאלה שלי האם התסמינים האלה מצביעים על משהו והאם יש לי למהר להגיע לנוירולוג וממה יש לי להיזהר??? אודה לך על תשובתך מראש לימור

09/08/2007 | 20:52 | מאת:

שלום רב אני מבינה שעברת את כל הבדיקות לקרישות דם יתר ואת מקבלת חומצה פוליט בלבד , תופעות שאת מתלוננת רובם בתחום הלא ספיציפי ועם בדיקות תקינות אין צורך להלחץ . יתכן שתופני עלידי הנוירולוג גם לבדיקות הדמיה של המוח ולבירור כלי דם כמקובל עקב הרקע המשפחתי והMTHFR , כמו כן ישקל הצורך בטיפול באספירין . כל טוב