טיק בפנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

03/08/2007 | 14:52 | מאת: רעייה חוששת

שלום בעלי בן 46 לאחרונה, החלו "טיקים" בעין שמאל וזה אף התפשט וההתכווצות מתרחשת גם בלחי (בצד שמאל בלבד) התדירות , אף היא השתנתה ומתרחשת כבר כמה פעמים ביום. הוא, כמובן, טוען שזה שום דבר וזה יעבור.. אני קצת חוששת(מעולם לא היו לו תופעות כאלה קודם) נא חוות דעתך תודה

09/08/2007 | 08:15 | מאת:

שלום רב צריך לפנות לנוירולוג לבדיקה יסודית , הסבירות שמדובר בטיקים או ספזם של שרירי הפנים שניתן לטפל בהזרקת בוטוקס בד,כ אף צריך לברר את הסיבה ולשלול בעיות אחרות . כל טוב