רדימויות חוזרות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

31/07/2007 | 18:28 | מאת: טל

שלום רב בתקופה האחרונה אני מרגישה רדימויות באיזורים שונים בגוף זה החל בפנים לפני כשנה לפני כחודש היתה לי רדימות בידיים שעברה ואתמול אני מרגישה שהlatisimus dorsi שלי רדום בנוסף יש לי קפיצות של שרירים בכל מיני מקומות בגוף מין פירפורים שמפסיקים אחרי זמן קצר. עברתי בירורים החל מאישפוז במחלקה נוירולוגית בתל השומר עשיתי TCD וMRIראש לפני שנה שהיה תקין , לאחרונה במהלך הרדימות בידיים ורגליים עשיתי בדיקה נוירולוגית מקיפה אצל פרופסור גלעדי שהיתה תקינה וגם בדיקה לזרימת דם ברגלים . בכל פעם שנרדם לי חלק בגוף אני בלחץ , לא מצליחה להבין מדוע זה קורה , מה לדעתך צריך עוד לבדוק. אודה לתשובתך טל

05/08/2007 | 20:44 | מאת:

שלום רב מלבד בדיקת MRI חוזרת של ראש וצוואר , EMG ו EEG , יש מקום לבדיקת LP לבירור נוזל הספינלי ולניסיון טיפולי להרגעת השרירים , הן תרופתי והן על ידי פעילות גופנית מתונה כמו הידרוטרפיה . כל טוב