כאבים ממושכים בידיים ובכתפיים-צוואר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

31/07/2007 | 11:33 | מאת: מונה

שלום, כבר חודש אני מרגישה כאבים חדים ומקרינים מכפות הידיים על הכתפיים והצוואר. נשלחתי לבדיקות שכולם יצאו תקינות: EMG, רנטגן עמוד שידרה צווארי ואולטרסאונד כתפיים. הממצא היחיד שהיה זה עמוד השידרה בצוואר מעט ישר עקב היתפסות של שרירי הצוואר. במקביל עשיתי טיפולים: דיוקר סיני, כוסות רוח, מסאז' רקמות עמוק, שיטת אלכסנדר, אוסטאופטיה, פיזיוטרפיה - ולמעט שיפורים קלים - לא הצלחתי להיפתר מהבעיה. בימים הגרועים יותר נתנו לי מורפיום שאומנם טישטש אותי אך לא הפסיק את הכאבים. אינני יודעת מה עוד לנסות ולאן לפנות - האם אפשר לקבל המלצות? תודה רבה מונה

05/08/2007 | 20:37 | מאת:

שלום רב אם רק חודש ימים כל הסיפור הספקת הרבה טיפולים ובדיקות . לפעמים תופעות באלה שמקורם כאב שלד , עוברים לאחר מספר שבועות עם טיפול קונסרבטיבי פיזיקאלי ומאת תרופות אנטיאינפלמטוריות (אטופן , קספו, ארקוקסיה ) . אם התופעה ממשיכה רצוי לבצע מיפוי עצמות והדמיה של ע"ש הצווארי , CT או אף MRI לשלילת בעיות נוספות . כל טוב