פסיקולוציות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

29/07/2007 | 11:57 | מאת: שמשון

שלום אני בן 22 סובל מפסיקולציות במשך שנה וחצי שנתיים..האם תקופת הזמן היא שוללת ניוון שרירים? בנוסף הפסיקו' הם מתרחשים במנוחה ופחות במאמץ הם עברו כבר בכל הגוף אבל מתרכזים בעיקר בגפיים בחלק העליון..כתפיים ושוקיים מתוך שניה אני מרגיש את האצבעות זזות ברגליים ובידיים לפעמים קפיצות כאלה של האצבעות ללא שליטה.. הכל לא רצוני עברתי בדיקת דם שיצאה תקינה..וEMG ממש מזמן שיצא תקין לפני שנה וחצי ומיפוי עצם שיצא תקין בנוסף רציתי לציין שהפסיקו' התחילו לתקוף בגב בצידי החוליות (שכמות) ובעורף מה שלא היה בעבר.. מה עליי לעשות כי זה מטרד וזה מפחיד אותי לגמרי..?

04/08/2007 | 22:25 | מאת:

שלום רב צריך לגלות את מקור הבעיה , לחזור על בדיקות הדם ואמג כדי לשלול העיות עצביות או שריריות . אם הכל בסדר ניתן להשתמש בטיפול משחרר שרירים , כולל מסג, מינון נמוך של קלונקס לפני שינה , אם יש קפיצות בגוף בשינה יש מקום להשלים מעבדת שינה כי לפעמים זה יכול לתת תשובה לבעיה . כל טוב