בעיית כתף, שאלה בקשר למערכת העצבים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

26/07/2007 | 07:53 | מאת: טל

אני סובל תקופה ארוכה מבעיית כתף, לאחר ניתוח בכתף לאורך כל תקופת הבעיה ועכשיו, לאחר הניתוח בהחרפה, יש לי תופעות של זרמים ביד, זרם {כאילו חשמלי} בזמן לחיצה על עצם הזרוע ובאזור המרפק, הקרנה לאצבע האמצעית. כמו כן הלסתות שלי לחוצות מאוד, בעיקר בלילה. האם ייתכן קשר לבגיעה עצבית, מה אני אמור לעשות כדי לבדוק את העניין? תודה

04/08/2007 | 21:06 | מאת:

שלום רב מדובר ב2 בעיות לא קשורות . לאחר ניתוח כתף יתכן ישי עצבים שנפגעות באיזור זה בעקבות הניתוח והזרמים חלק מפגיעה עצבית זו . צריך לבצע EMG ובדיקה נוירולוגית כדי להבין במדויק על מה מדובר . לגבי הלסתות, יש חריקת שיניים בשינה או עירנות שמחמירה בתקופות לחץ ושינה לא טובה , צריך לגשת לפה ולסת ולנוירולוג , יתכן ויש הצדקה לביצוע מעבדת שינה ולשקול טיפול תרופתי או טיפול מקומי (סדבפה ) ללילה , כל טוב