כאבי ראש מתמשכים, ירידה במשקל ובמצב הרוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

25/07/2007 | 16:27 | מאת: מורן

שלום, אני בת 25 ובשנה האחרונה סובלת מכאבי ראש שמחמירים, זה מתחיל מכאבי דקירות בחלק האחורי של הראש, מעל העורף ובהמשך עובר ללחץ שמתחיל בקדמת הראש (מצח) ומקרין פנימה. כדורים שאני לוקחת (נגד מגרנות) כבר לא משפעים). כמו כן ב-3 חודשים האחרונים ירדתי כ-10 ק"ג במשקל, אמנם עשיתי דיאטה אך מעולם לא ירדתי ככה ובטח שלא בזמן קצר, הפעם יש לי גם חוסר תיאבון, אני יכולה לעבור יום שלם מבלי לאכול ולא אהיה רעבה. כמו כן יש לי ירידה במצב הרוח, אני די פאסימית לגבי דברים, ויש לי הרבה פעמים חשק לבכות. יש לי תור לCT בעוד שבועיים וחצי, אך אני סקרנית ומודאגת וקיוויתי שאולי אוכל לקבל כאן עזרה והסבר פחות או יותר מה זה יכול להיות? מקווה שאקבל מענה. תודה, מורן

01/08/2007 | 17:35 | מאת: מורן

04/08/2007 | 20:37 | מאת:

שלום לך לא כתבת איזה כדורים את מקבלת למיגרנה , אולי טופמקס , שיכול לגרום לירידה במשקל ובתיאבון . דיאטה עם ירידה משמרותית במשקל , חוסר מצברוח כולם גורמי החמרה למיגרנה וכאבי ראש . צריך לברר את צורת החיים וכל התרופות שאת מקבלת , כמוכן לארוף בדיקות דם כלליות לשלילת חוסר איזון מטבולי או הורמונלי כמו כן הדמיה של הראש . אוכל מסודר , שינה טובה ומצב נפשי מאוזן אלה הטיפול הנכון והיעיל ביותר לכאבי ראש . כל טוב

05/08/2007 | 17:04 | מאת: נטלי ר

לא רופאה או משהו כזה, אבל אני סבלתי מבחילות נוראיות חוסר תאבון וחולשות, וגם כאבי גב. הסתבר ש: 1. אצל כירופרקט הסתבר שצוואר שלי היה עקום וזה לחץ על הראש, עכשיו הוא שחרר לי את זה. 2. בנוסף היה לי ואני בסיום אבל עדיין חלשה - מחלת הנשיקה - זוהה וירוס EBV, אולי תבקשי גם בדיקת דם לזה. אצלי זה גרם להתקפי בכי, פסימיות, הרגשה של סוף העולם 3. בגלל הבחילות ירדתי 6 קילו בחודש, ובגלל אכילה לא מאוזנת צנח לי B12. בכל מקרה, תוכלי בריא, הרבה בשר בקר, ירקות, ירק, פרות, לחם שחור כדי לעזור לגוף שלך.

05/08/2007 | 17:05 | מאת: נטלי ר

לא רופאה או משהו כזה, אבל אני סבלתי מבחילות נוראיות חוסר תאבון וחולשות, וגם כאבי גב. הסתבר ש: 1. אצל כירופרקט הסתבר שצוואר שלי היה עקום וזה לחץ על הראש, עכשיו הוא שחרר לי את זה. 2. בנוסף היה לי ואני בסיום אבל עדיין חלשה - מחלת הנשיקה - זוהה וירוס EBV, אולי תבקשי גם בדיקת דם לזה. אצלי זה גרם להתקפי בכי, פסימיות, הרגשה של סוף העולם 3. בגלל הבחילות ירדתי 6 קילו בחודש, ובגלל אכילה לא מאוזנת צנח לי B12. בכל מקרה, תאכלי בריא, הרבה בשר בקר, ירקות, ירק, פרות, לחם שחור כדי לעזור לגוף שלך.