EEG

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

23/07/2007 | 18:37 | מאת: צ.צ

קיבלתי תשובה EEG :תרשים בילתי תקין בשל האטה אינטרמיטנטית טמפורלית שמאלית קלה.אני מאוד מאוד בלחץ .אבקש תשובה מה לעשות הללה? והאם זה יכול להיות גידול בראש?

01/08/2007 | 10:05 | מאת:

שלום רב לא להלחץ מתשובה של אאג , צריך קורלציה עם המימצאים בבדיקה נוירולוגית ובבדיקת CT מוח . כל טוב

19/08/2007 | 14:21 | מאת: שלומית

גם לי יצאה תוצאה זהה לזו שלך. איך המשכת בבירור ? מה היו הסימפטומים שהביאו לעריכת בדיקה זו? אני מודאגת מאוד ממצבי ורוצה לקבל קצת מידע נוסף תודה שלומית