קוורנומות כבעיה בצלילה?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

23/07/2007 | 08:22 | מאת: אמיר

שלום, לפני כשנה נמצאו אצלי מספר קוורנומות בעת בדיקה אקראית ב MRI,לא מדממות ואיני סובל משום תופעה " תודה לאל" - יש לי שאלה - האם מותר לי לצלול עד עומק 30 מטר? או שהדבר מסוכן ואני מתגרה בגורלי? תודה מראש

01/08/2007 | 09:55 | מאת:

שלום רב\ מדובר בכלי דם מפוטל עם סיכון מינימלי לדימום כאשר סיכון זה איננו קשור לפעילות מסויימת או מאמץ . אך הסיכון בצלילה יכול להגיע מזה שתהליך כזה יכול לגרום לקצר חשמלי מוחי עם התקפים אפילפטיים ואיבודי הכרה ומבחינה זות יש בעיה . צריך להתיעץ עם הנוירולג ולברר EEG ומיקום הקברנומות לפני ניסיונות שונות כל טוב .

01/08/2007 | 10:16 | מאת: אמיק

תודה רבה