בירור

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

21/07/2007 | 22:30 | מאת: אורלי

ברצוני לדעת מהי דלקת העצב החמישי? מהן הסכות? מהן דרכי הטיפול

01/08/2007 | 09:34 | מאת:

שלום לך אני מאמינה שאת מתכוות לכאב עצבי בוטריטוריה של עצב זה , עצב שמספק רגישות של עור הפנים , TRIGEMINAL NEUROPATHY , הפגיעה יכולה להיות דלקתית , טראומטית או על חשבון פגיעה בכלי הדם של העצב , בד"כ יש הפרעה בתחושה באיזור המתאים של הפנים עם רדימות , נימול , שריפה או כאב חד והתקפי -NEURALGIA?- לפעמים ללא כאבים , חייבים בירור לאבחנה נכונה כמו כן טיפול סימפטומטי לפי רמת ההפרעה (תרופות ממשפחת התרופות נגד אפילפסיה , אנלגטיקה ואחרות ) כל טוב