האם חולה אפלפסיה יכול לעבוד בכל עבודה שהוא רוצה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

17/07/2007 | 09:41 | מאת: לאה

אני חולת אפלפסיה וכל עבודה שאני מחפשת לא מסכימים לקבל אותי בגלל שאני חולת אפלפסיה

22/07/2007 | 20:19 | מאת:

שלום רב קיימת סטיגמה לגבי מחלות מסויימות ואני מכירה את הקושי . חולה אפילפסיה יכול לעבוד באותן העבודות שהוא לא מסכן את עצמו או אחרים , לא למשל בנהיגה, לא בעבודות לילה ולא במקום של מיכשור או תורנויות לבד כאשר צריכים עירנות מקסימלית כל הזמן . לא עם נשק . אך צריך לגבוע לכל אחד לפי יכולת האישית ולפי רמת המחלה . למחלה מאוזנת ומטופלת עם התקפים בודדים בשנה צריך מכתב המלצה רפואית של המטפל כדי לאשר ביטחון מסויים למעסיק . כל טוב