כאב ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/07/2007 | 11:45 | מאת: מיכל

שלום לפני שבועיים וחצי התחיל לי כאב בשן והכאבים עברו לי לרקה הימנית ולצד הימני של הראש. כאב השן עבר אבל הכאב שבצד ימין של הראש עדיין לא. עברתי בדיקות נוירולוגיות, בדיקות עיניים מקיפות והכל תקין. חוץ מאנמיה וחוסר ברזל. הכאב נרגע לפעמים עם אופטלגין. לפעמים אין כאב, לפעמים הוא עמום אבל הוא שם. אני פוטרתי מהעבודה נכנסתי לדכאון בגלל הכאב ובגלל האבטלה. אני כל הזמן חושבת על הכאב ומתי כבר יעבור וזה כאילו דווקא לא עובר. אני בחרדה עצומה, לא מתפקדת , בקושי אוכלת, למה זה לא עובר, ומה יש לי? מפחיד אותי בבקשה עזרא אני כבר מתמוטטת. (הנוירולוג אומר שבשלב זה אין צורך ל- CT)

21/07/2007 | 20:03 | מאת:

שלום רב כל מחמיר בזמן דיכאון או חרדה , בנוסף לאחר כאב שיניים כאב ברכה יכול להגרם מהפרק הלסת המאומץ , לכן הייתי ממליצה בדיקה גם של פה ולסת וטיפול אנטיאינפלמטורי מספר ימים (אדביל ארקוקסיה ) , צריך לברר סגירת הלסת והפה לאחר הטיפול האם יש חריקה ולהמני מלעיסת מסטיק כל טוב