מיגרנות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/07/2007 | 11:18 | מאת: שולה

נואשת מטיפולים שונים נגד מיגרנות. דרלין וריזלט גרמו לאסטמה. טופמקס השפעי על הזכרון. שמנתי מאוד ואיני מצליחה לרזות האם דפלפט יכול לעזור? דיקור גם לא עזר תודה שולה

21/07/2007 | 19:47 | מאת:

שלום לך דפלפט יכול לעזור אך הוא גורם לתופעות לא נעימות כמו יתר השמנה , נשירה ואחרים . השמנת יתר גם מחמירה מגרנה . טופמקס עמור להיות בחירה טובה , במינון עד 100-150 מג ליום . השאלה אם ניסית במינון קטן? ההפרעה בזיכרון מופיעה בד,כ במינונים גבוהים . יש גם אופציה להזרקת בוטולינום לעורף וקרקפת . כל טוב