שיווי משקל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

13/07/2007 | 23:58 | מאת: אבי

יש לי בעיית שיווי משקל שנים רבות. כשאני הולך פשוט היציבה שלי כנראה לא בסדר כך שאני מתנדנד מחוסר שיווי משקל ובגלל זה אני נופל לפעמים. יש לציין שאני מטופל אצל כירופרקטור בגלל כאבי גב תחתון ויש לי במידה מסוימת גם עקמת. כאבי הגב כמעט וחלפו אבל בעית היציבה ושיווי המשקל הלקוי עדיין נשארו. מה יכולה להיות הסיבה לחוסר שיווי המשקל הזה.

19/07/2007 | 17:46 | מאת: גילבר

שלום לך , בתור אדם המתמודד עם אותה בעיה למעלה מ- 10 שנים , מספר דברים : א. מהו גילך ? מאיזה גיל זה התחיל ? . ב.האם עברת יעוץ נאורולוגי ? האם עברת MRI צאוורי , מוח ? כדי לך להתייעץ , כי היתה לי בעיה זהה , ולאחר בירור מתמשך אצלי מדובר במחלה נאורולוגית . אבל אתה לא צריך להיבהל , אלא לבדוק את הנושא , אני יודע שחוסר שיווי משקל הנה בעיה מעצבנת . דרך אגב ישנה פיזיוטרפיה לשיווי משקל וזה מאד עוזר . ביי גילבר

21/07/2007 | 19:03 | מאת:

שלום רב אתה מדבר על מספר שנים הפרעה בשיווי המשקל , יש לכך סיבות הן במערכת המרכזית (מוח , מוח קטן ) הן במערכת הפריפרית (עצבים היקפיים ) וגם במערכת אחרת כמו מערכת הוסטיבולרית שמקומה באוזן או במערכת הלב , דופק הלב והלחץ הדם . לכן צריך לבדוק את כל התחנות כדי למצא את הבעיה . כל טוב