תחושת נימול בלשון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

12/07/2007 | 20:20 | מאת: גלדיולה

שלום אינני יודעת לאן זה שייך, מנסה את מזלי כאן. מזה זמן ארוך (המון חודשים) שאני סובלת מנימול בלשון ברמות שונות. . זה מוציא אותי מדעתי. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? לעיתים זה מלווה בדקירות ועיקצוצים בתוך האוזניים ומסביב להן.באופו כללי יש לי רגישות ותחושות מוזרות בכל אזוא הראש. חייבת לציין שאני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס, פיברומיאלגיה, וכן נוטלת תרופות ליתר לחץ דם. וזודיב חצי כדור, וקרדילוק. ממחר מתחילה טיפול משולב לדכאון ופיברומיאלגיה, בתרופה חדשה בשם ציפרלקס. אודהנ מאד על ההתיחסות

21/07/2007 | 10:58 | מאת:

שלום רב נימול של הלשון מחייב בדיקת רופא פה ולסת , גסטרו ונוירולוג , כל טוב

23/07/2007 | 09:32 | מאת: גלדיולה

ד"ר מריאטה , מודה לך על התגובה. נכון לעכשו בבדיקה נוירולגית שגרתית לא נמצאה סיבה (הרופא טען שאינו רואה סיבה להקרין את המח בבדיקת סי טי) עכשו צריך לשכנע את רופא המשפחה להפנות לרופא פה ולסת ולגסטרו. מודה על כל הכוון