כאבי ראש חזקים ומתמשכים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

09/07/2007 | 19:16 | מאת: אסתר הודי-ה

ערב טוב לרופא ניאורולוג. לפני כשבוע לערך התחיל כאב חד בצד ימין שלא הראש הכאב חלף וחזר מדי פעם. מצב זה נמשך כ-3 ימים. לאחר מכן התחיל כאב חד ועז בצד ימין של הראש מעבר לכך כל פעולה שאני עושה הכאב מתגבר ומושך את כל הראש. איני יכולה להתכופף , לעשות פעולות שצריכה להרים את הראש. כמו כן כל שיעול, פיהוק וכד' גורם לכאב חזק. בתחילה זה חלף לאחר נטילת כדורים משככי כאבים. היום גם לאחר נטילת כדור רילרט 40 מ"ג הכאב לא חלף. אציין כי מצב זה גורם לי לחולשה, לפעמים אפילו ריחוף. אני נמצא במצב זה כשבוע ימים ולא רואה את הסוף. אודה לכם באילו פעולות עלי לנקוט ומה . בביקור אצל רופא משפחה נאמר כנראה שזה שריר אך לא נראה לי כי הבעיה הינה שריקץ תודה מראש אסתר הודי-ה 050-7123163

21/07/2007 | 10:15 | מאת:

שלום רב כאב מושך ומחמיר בשינוי תנוחת הצוואר , שיעול ומאמץ אחר הנו כאב עם מעורבות שורש יצבי שיוצא מאיזור החיבור בין צוואר לראש בד"כ , וזה כתוצאה משינויים ניוניים שיש לכולנו באיזור מוזנח זה . את צריכה להבדק על ידי נוירולוג כדי למקם את האיזור , יתכן לצלם את הצוואר העליון , לקבל טיפול תרופתי מסודר מספר ימים עם אנטיאיפלמטוריים ומשחררי שרירי , רצוי גם לתת מנוחה לאיזור עם צווארון רך (רק ל2-3 ימים ) ולהמנע מעבודה פיזית , עמידה או יישיבה ממושכת בימים אלה . כל טוב