הרדמות הידייםוהרגלייםעםכאביםחזקים לעיתים קרובות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

08/07/2007 | 18:22 | מאת: כרמית

שלום רב, אני סובלת לעיתים קרובות מאוד מהרדמות הידיים והרגלים לפעמים ביחד לפעמים רק יד ורגל אחת אך לרוב זה קורה לי ב2 הידייםוהרגלים באותו זמן! (גילי הוא 30) הייתי רוצה לדעת מה עלי לעשות בנידון ומה יכולות להיות הסיבות לתופעה זו!. בתודה מראש כרמית.

21/07/2007 | 09:34 | מאת:

שלום רב הרדמות גפיים בד"כ הנו ביטוי לפגיעה עצבית היקפית או נוירופטיה וזה הדבר הראשון שצריך לשלול על ידי בדיקה נוירולוגית וEMG בנוסף לבדיקות דם כלליות . כל טוב