כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

03/07/2007 | 10:22 | מאת: שלמה

שלןם ד"ר: סובל אני הרבה שנים מכאבי ראש, עברתי בדיקות רבות והוחלט שהכאבים הם מ-2 זעזועי מוח וכן פגיעה בחוליות הצאוור ב- c5 ו-c6 . אני לוקח לפעמים הרבה משככי כאבים. שאלתי האם תוספת חמצן נקי יכול לעזור ? חבר הציע לי מידע אישי, מה דעתך ? שלמה.

10/07/2007 | 02:34 | מאת:

שלום רב חוליות צוואר לא גורמות לכאבי ראש , לא ברור לי איזה סוג כאבי ראש אתה סובל אך החמצן מתאים לסוג מאוד מסויים ששמו CLUSTER , וזה כאב התקפי וקשה של פחות משעתיים מלווה בתופעות נוספות . הייתי ממליצה לברר עם הנוירולוג את הסיבות הריאליות לכאבי הראש (יכולות להיות סיבות מרובות מעלית לחץ דם עד להפרעות שינה ) ולאחר מכן לברר את הטיפול המומלץ כל טוב