בעיות זכירה ורעד בידיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

02/07/2007 | 23:17 | מאת: אמא רבקה

בני בן עשרים לפני גיוס לקרבי. אינטליגנטי ושאפתן. 1. הוא התחיל לדבר רק בגיל 3 וכל השנים היו לו בעיות זכירה קשות. הוא לא זוכר שמות של חברים ולעיתים גם באמצע משפט שוכח מילה. גם היום לוקח לו זמן רב להיזכר בשם של חברים מהכיתה ולא תמיד מצליח. 2. לאחרונה מתלונן על רעד בידיים כשמחזיק משהו. הרעד קל אבל מורגש, וחזק אחרי מאמץ גופני. אין במשפחתנו אף אחד עם תופעה דומה. האם יש קשר בין התופעות? האם ניתן לטפל?

10/07/2007 | 02:20 | מאת:

שלום רב לא ניתן לשלול קשר אפשרי בין הדברים , ישנם תיסמונות גנטיות המערבבות אלמנטים של זיכרון עם אלמטים מוטוריים כמו רעד או חוסר יציבה . צריך להיבדק ולראות את הדמיית המוח כל טוב