כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

02/07/2007 | 19:16 | מאת: שני

אני בת 35 בריאה ב"כ. מזה כחודש אני חשה כאבים באיזור הרכה השמאלית ולעיתים מעל הרכה באיזור הראש השמאלי (בדיוק מעל הרכה). הכאב אינו רציף ואינו מופיע כלל בלילה. הכאב מופיע לעיתים קרובות דווקא אחרי הצהריים ובד"כ אינו רציף ולאחרונה מופיע בצורת דקירות קטנות ופתאומיות. שקיעת דם שביצעתי אתמול הראתה ערך של 21 (תקין). אציין כי אני סובלת מעייפות, אך זה כבר עניין של שנים. השינה בלילה אינה מלאה ואני מקיצה מספר פעמים ומתקשה להרדם שוב. (יש קשר?) עוד אציין כי לפני כשלושה חודשים הופיע לי באותו איזור בדיוק (איזור הפנים והרכה השמאליים)ולאחר שנחשפתי למזגן של מכונית (שפעל ישירות עלי ובעוצמה) תחושה של "הרדמות קלה" שחלפה לאחר מספר ימים מועט. ביקרתי אצל רופא משפחה אתמול שהפנה אותי לנוירולוג ולשקיעת דם (לעיל) על מה זה יכול להעיד, אילו בדיקות עלי לעבור? והאם יש ממה לחשוש?תודה מראש

10/07/2007 | 02:15 | מאת:

שלום רב כאב קצר ודוקר מעל הרכה הנו כאב עצבי ממקור היקפי , אין חשד לבעיה מוחית , יש לשלול פגיעה בפרקי הלסת אצל רופא פה ולסת (האם יש חריקת שיניים?) ובעצב הטריגמינוס אצל נוירולוג . כל טוב