קפיצות...(?)

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

02/07/2007 | 15:28 | מאת: ג'טיקס

לד"ר שלום, לאחרונה העפעף של אחד מעיניי מרצד ללא שום סיבה הנראת לי לעין,ולפעמים אפילו סתם שרירים מרצדים לי (כגון ירך/אזה/זרוע),רציתי לדעת מהי הסיבה לריצודים האלה ואיך אפשר להיפטר מהם?

10/07/2007 | 02:14 | מאת:

שלום רב קפיצות שרירי הפנים והגפיים מחייבים בדיקה נוירולוגית , בדיקת EMG ובדיקות דם מכיוון שיש סיבות מרובות לכך ממחלות שריר, שינוי ברמת המלחים בדם או ברמת ההורמונים לבעיות במערכת העצבים המרכזית כל טוב

21/08/2007 | 10:16 | מאת: בר

סתם קפיצות נמשכות שנים אני במקומכם הייתי מעבירה את הזמן בלשחק בנענע... ביייייייייייייייייייייייייייייייייייי