התכווצויות בלתי רצוניות ביד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

30/06/2007 | 22:33 | מאת: יפעת

אני בת 39 בעלת סוכרת מסוג 2 ונוטלת מטפורמין אחד ביום. הבוקר התעוררתי עם התכווצויות בלתי רצוניות ביד שמאל כמו טיקים כאלו או פולסים וזה מלווה אותי במשך כל היום גם כשהיד נמצאת במנוחה עדיין זה ממשיך היום יום שבת לכן עוד לא פניתי לרופא רציתי לדעת מה דעתך? כיצד זה נגרם ולמה אין לי שליטה על זה? והכי חשוב מה יגרום לזה להעלם?

09/07/2007 | 06:53 | מאת:

שלום רב הסיבה העיקרית שאת צריכה לדעת כחולת סוכרת , זה פרכוסים פוקאליים שיכולים להופיע בעלית סוכר בדם , לכן דבר ראשון לבדוק סוכר. בנוסף יש גם אפשרות לחסימות כלי דם קטנים במוח כסיבוך נוסף של הסוכרת . בכל מקרה חייבים לגשת לרופא לבדיקה כל טוב