בעיות זיכרון וריכוז

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

30/06/2007 | 20:39 | מאת: שגיא

שלום,אני סובל מזה שנתיים מדיכאון לפי הגדרת הרופאים שביקרתי אני מטופל בכדורים כבר חצי שנה בלי שיפור משמעותי במצב הרוח ,ועם ירידה משמעותיאת ביכולת הזיכרון והריכוז ביקרתי אצל נורולוג לפני שלושה חודשים והוא נתן לי לעשות מבחן "טובה" מכוון שבתור תלמיד לא היו לי בעיות כאלו והיתי תלמיד מצטיין אז אני חושב שהמבחן הזה לא נותן מענה לבעיה שלי ,אני ישמח אם תתני לי הזושהי המלצה לדרך טיפול. גם מכוון שתור לנורולוג לוקח אצלנו בערך שלושה חודשים,וגם מכוון שאני לפני לימודים ,אני צריך למצוא כיון לטיפול. בתודה,שגיא.

01/07/2007 | 10:07 | מאת: נועה

שלום. בעקבות פנייתך לאתר בנושא בעיות זיכרון וריכוז, הייתי רוצה לדעת מה זה מבחן "טובה"? תודה

09/07/2007 | 06:55 | מאת:

שלום רב אחד מהסיבות הרגילות לירידה בריכוז ובביצועיים המנטליים הנו דיכאון . לכן טיפול נכן בדיכאון צריך לשפר בעיה מנטלית שלא הייתה קודם . לגבי הפרעות קשב , מבחני CPT עוזרים לאחר איזון הדיכאון , אני מסכימה אתך . כל טוב