בדיקות ניורולוגיות לסחרחורת חולשה וטישטוש ראיה קל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

30/06/2007 | 13:26 | מאת: גרין

שלום, אני בחור בן 26, בדרך כלל בריא. בחודשיים האחרונים אני סובל מסחרחורת קלה וטישטוש ראיה קל שמלווה בחולשה לאורך כמעט כל היום עשיתי בדיקת דם וגילו ליקוציטיס קצת גבוהה (13) ההמטולוג ביקש לבדוק אם יש זיהומים, לא ידוע לי על זיהומים שהיו בעברי. אבל התוצאה הזאת הייתה גם בבדיקת דם שנערכה לפני שלוש שנים רופא העיניים עשה בדיקת פונדוס הבדיקה יצאה תקינה, כמו כן רופא העיניים אמר שיש לי גירוי בעיניים ונתן לי תמיסה לניקוי העיניים בשם lid-care. השאלה שלי היא איזה בדיקות ניורולוגיות אפשר לעשות כאשר מופיעים הסימפטומים האלה כדי לשלול בעיה ניורולוגית אשמח לקבל את תשובתך

09/07/2007 | 06:47 | מאת:

שלום רב אני מצפה שתופנה גם לנוירולוג וגם לאף אוזן גרון בשאלה על סחרחורות . הבדיקה הראשונה הנה בדיקה קלינית ולאחר מכן ניתן לבנות בירור אם צריך . סחרחורות נגרמות ככלל מ3 מקורות : לב, מוח ואוזניים . כל טוב