תודה מראש על ההכוונה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

29/06/2007 | 20:33 | מאת: גלי

אני בת 70 וסובלת מנוירופטיה סוכרתית. אסור לי ליטול אלטרול, טגרטול או סימבלטה. בעבר ביצעתי EMG שהעיד על פגיעה בעצביי הרגלייים וכעת נשלחתי שוב. האם חוץ מלדעת מה המצב כיום, שכנראה החמיר, יש גם טיפול שיכול להקל על הכאבים החזקים ברגליים חוץ מהתרופות שציינתי? תודה על העזרה וההכוונה.

09/07/2007 | 05:02 | מאת:

שלום רב יש תרופות נוספות מאותן המשפחות שקיבלת (ליריקה, גבפנטין, ) או תרופות מכוונות רק לכאבים כמו TRAMADEX,OXYCONTIN ,ואחרים מאוד חשוב לאזן סוכרת , ללכת יומית ברגל , לברר רמות ברזל בדם וFERRITIN ולהשלים חסר , חשוב לאבחן נכון את הבעיה . כל טוב

09/07/2007 | 05:13 | מאת:

שלום רב יש תרופות נוספות מאותן המשפחות שקיבלת (ליריקה, גבפנטין, ) או תרופות מכוונות רק לכאבים כמו TRAMADEX,OXYCONTIN ,ואחרים מאוד חשוב לאזן סוכרת , ללכת יומית ברגל , לברר רמות ברזל בדם וFERRITIN ולהשלים חסר , חשוב לאבחן נכון את הבעיה . כל טוב