פרקינסון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

28/06/2007 | 22:48 | מאת: חלי

אימי הובחנה כחולת פרקינסון וקיבלה לקחת פעמיים ביום 1/4 כדור דופיקר. יש שיפור ברעד אך היא טוענת שהיא חושבת שהכדור גורם לכך שהיא רואה מול עיניה דמויות שונות ועיוות בצורת חפצים שהיא מסתכלת עליהם. האם זו תופעה של פרקינסון או תופעת לוואי של כדור הדופיקר? תודה

09/07/2007 | 05:04 | מאת:

שלום לך זה תופעה תרופתית אך בגלל שהופיעה למינון מיזרי של דיפיקר ואני מאמינה במחלה חדשה יחסית יש לברר שוב את האבחנה , תופעה מוקדמת כזו מעלה חשד למחלה אחרת , דומה לפרקינסון , DLBD . כל טוב

10/07/2007 | 20:07 | מאת: חלי

הדופיקר הופסק אך אימי עדיין רואה דמויות. האם התופעה תחלוף? נוירולוג אחר שהלכנו אליו אמר לה לקחת לבופר 125 מ"ג אך הנוירולוגית שנתנה הדופיקר אמרה לנו לא לקחת הלבופר כי יש לו אותן תופעות כמו לדופיקר. הוא גם נתן לה לקחת בפעם הראשונה בחייה 1/2 כדור ברוטיזולאם שגרם לכך שהתעוררה בלילה פעמיים ולא ידעה מה קורה עימה ולקח לה הרבה זמן להתאושש ממנו גם למחרת. נראה לה כי אימי לא מקבלת טיפול נכון ובמקום שיעזרו לה רק גורמים לה נזק נוסף. האם תוכלי לייעץ לי לאיזה מומחה רציני לפנות כי אימי חלשה מאוד ואינה מקבלת כעת שום טיפול ואנו ממש מיואשים. תודה