בצקת בלשון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

28/06/2007 | 18:58 | מאת: ציפי

מזה כמה שנים הנני סובלת מבצקת בלשון-התנפחות עד כמעט חנק, לאחר ביקור אצל אין ספור של רופאים בכל התחומים כולל בדיקות שונות,ללא ל פתרון,יש לציין שהבעיה מגיעה לרב אחרי כאב ראש, זה חכול להיות אחת לחודש ולפעמים יותר,הנני סובל ת מלחץ דם אבל הוא תקין מטופלת בתרופות שאושרו למרות התופעה הקיימת, אנא עזרו לי למצוא פתרון מיואשת

09/07/2007 | 04:55 | מאת:

שלום לך ישנם כאבי ראש התקפיים שמשתלבים עם תופעות מסוג דומה לאלרגיה כמו נפיחות ואודם עין , נזלת חד צדדית , CLUSTER HEADACHE , אך בצקת לשון לא מוכרת. אני מאמינה שנבדקת על ידי אלרגולוגים ורופאי אף אוזן גרון . אם טיפול אנטיאלרגי לא עוזר ניתן לנסות אנטיאינפלמטטורים מכל סוג , עד לסטרוידים , אך זה לאחר בדיקה קלינית ובדיקות דם מתאימות . כל טוב