עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

27/06/2007 | 12:59 | מאת: רווית

שלום רב שמי רווית! אני סובלת כשנה וארבעה חודשים מכאבים כרוניים בפה כתוצאה מפגיעה עצבית שנגרמה לי בטיפול שיניים, אני מבקשת אם ביכולתך לשלוח לי קישורים למאמרים באינטרנט וכל מיני תכנים שקשורים לנוירולוגיה, כאבים כרוניים, חשוב לי מאוד לחקור את הנושא ולראות עם מה בדיוק אני מתמודדת ואיך לשפר את המצב וההתמודדות זה יעזור לי מאוד כל חומר שיש לך גישה אליו אשמח לקישורים. חוץ מזה ישנה אולי איזה סטטיסטיקה לגבי פגיעות עיצביות בפנים, לגבי מה עוזר במיוחד (כדורים), האם זה עובר? תוך כמה זמן? נכון שזה אינדיווידואלי אבל בוודאי קיימת סטטיסטיקה שמאפיינת את הממוצע. בתודה מראש.

07/07/2007 | 16:00 | מאת:

שלום רב לא שייך להתמחותי התשובה . צריך לגשת למומחה לפה ולסת ולמומחים לכאב מסוג OROFACIAL PAIN , כדי לברר את הבעיה . חוץ לכך ניתן למצאו באינטרנט רגיל את כל הקישורים. כל טוב