כאב חד ברקה שחוזר על עצמו (הודעה חוזרת)

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

23/06/2007 | 17:50 | מאת: אנא עני לי

שלום, אני בן 42. בחודשים האחרונים יש לי כאב חזק וחד מאד ברקה למשך כשתיים-שלוש שניות. בתחילה זה חזר על עצמו בתדירות של כל שבועיים לערך. בחודש האחרון זה קורה בערך פעמיים בשבוע. לפני חמישה שבועות נערכו לי בדיקות כלליות מקיפות במלר"ם. הבדיקות היו כולן מצויינות. האם זה נורמלי (לחץ וכו')? האם אני צריך להבדק? ע"י מי? תודה רבה, רוני

26/06/2007 | 06:52 | מאת:

שלום רב כאב קצר וחד ברכה מחייב בדיקת פה ולסת -הפרק הלסת יכול להיות מעורב- ובדיקה נוירולוגית .למנע מליעסת מסטיק . לברר הפרעות שינה , חריקת שיניים בשינה . כל טוב