קפיצות שרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

22/06/2007 | 19:39 | מאת: יאיר

שלום.אני בן 25 ונטלתי מספר חודשים תוספי מזון: חומצת גאמא אמינובוטירית (GABA) קומפלקס B ויטמין B6 (כתצורתו כ-P5P במינון 50 מ"ג). מאז נטילת התוספים התחילו לי קפיצות/רעידות בשרירים במיוחד בידיים.הפסקתי מייד עם התוספים אך הקפיצות ממשיכות אמנם בתדירות נמוכה יותר אך נמשכות (אני "נקי" כבר חודש וחצי). סיפרתי לרופא המשפחה והוא אמר שזה חסר משמעות לחלוטין! האם כדאי בשלב זה לפנות לניורולוג?

26/06/2007 | 06:35 | מאת:

שלום לך לא נירא לי שיש קשר בין הדברים בכל זות אם הקפיצות ממשיכות יש מקום לפנות לבדיקה נוירולוגית ולביצוע EMG כל טוב