רעידות בידיים בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

20/06/2007 | 12:15 | מאת: הלנה

שלום רב, אמי בת 74 וסובלת כבר מס' שנים מרעידות בידייים, עברה מס' בדיקות כולל בדיקות לפרקינסון והכל תקין. יש לציין שגם אמה סבלה מרעידות בידיים. בזמן האחרון הרעידות גברו עד כדי כך שהיא לא מסוגלת אפילו להחזיק כוס ביד. מה ניתן לעשות לשיפור המצב? לאיזה תחום ברפואה עליה לפנות? תודה.

21/06/2007 | 09:07 | מאת:

שלום רב רעד בידיים משפחתי זה מחלה ידועה שלא ניתנת לריפוי אך יש תרופות שונות אפשר לקחת כדי לשפר את המצב . ניגשים לנוירולוג ורצוי לנוירולוג מומחה בהפרעות תנועה כדי לברר את הטיפול המתאים . כל טוב