יד שמאל רדומה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

18/06/2007 | 15:36 | מאת: אריק

שלום ד"ר מריאטה אנקה. גם אני חווה תופעת יד שמאל רדומה , וכך הגעתי לפורום שלך דרך גוגל. אני בן 38 , מתעמל באופן רצוף 3 פעמים בשבוע חדר כושר אנארובי, ופעמיים בשבוע ריצות ארוכות של סה"כ כ- 30-40 ק"מ. תופעת היד הרדומה קוראת רק בריצות הארוכות. האם יש מקום לדאגה בקשר להתקפי לב ? תמיד קראתי שגיל 38 הנו גיל מסוכן בהקשר זה ורציתי לדעת האם זה סמפתום שאני חייב לטפל בהקדם. תודה, אריק

21/06/2007 | 05:48 | מאת:

שלום רב אומנם נימול לא אופייני לבעיות לב אך אני מסכימה שחייבים תמיד להתחיל עם בדיקת לב טובה , לחץ דם וכלי דם ולהמשיך עם בדיקת ע"ש הצווארי וEMG . בצד שני תמשיך את צורת החיים הבראיה שלך אך בפרופורציה , ללא הגזמות . ניתן להוסיף בשלב זה דילול דם עדין עם שמן דגים . כל טוב