אפילפסיה ותוסף גאבא

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

12/06/2007 | 15:03 | מאת: פז

שלום, אני חולה באפילפסיה כבר מספר שנים ומטופל בתרופה דפלאפט כרונו 1000 מ"ג ביום, יש לי מספר שאלות : *אילו תופעות לוואי יש לתרופה עליי במשך השנים? *אני מעוניין להפסיק בטיפול התרופתי, מה עליי לעשות? *הבני שתוסף תזונה גאבא יעיל בטיפול באפילפסיה, מה הדעה הרפואית על תוסף גאבא? והאם ניתן לשלב זאת עם הטיפול התרופתי שלי? תודה

16/06/2007 | 23:02 | מאת:

שלום רב לא מפסיקים טיפול לאפילפסיה אלה במקראים מיוחדים של העדר התקפים שנים ולפי ההמלצה והפיקוח של הנוירולוג המטפל . אין כל בעיה להוסיף תוספי מזון לטיפול זה . אין תופעות לוואי משמאותיות במתן 1000 מג חומצה ולפרוית , נדיר יכול לגרום לעליה במשקל ורעד . כל טוב