עזרה בבקשה!!

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

07/06/2007 | 11:51 | מאת: אבי

שלום רב דר. אני בן 33 לפני כ10 שנים נפלתי מגובה ונחבלתי בראש . איבתי הכרה כמעט שעתיים . בבדיקות ראשונות בבה"ח צפת הייה הכול תקין . שוחררתי באותו יום למנוחה ממושכת בבית . התלוננתי כמה וכמה פעמים על כאבי ראש סחרחורת עצבנות חוסר שינה חרדה אי ריכוז וקשב. אחרי האירוע בכמה בכמה שניים התחלתי להתונן על התלונות האלה . לאחרונה מתלונן על נימול בראש יורד לצוואר וידיים ומרגיש שכר לי בראש. 1.האם זה קשור לחבלה בראש מבקש הסבר וכיוון. 2. איזה דברים או כאבים קוראים עכשיו לראש אחרי חבלה בראש מלפני כ10 שנים. מבקש שתעני על שתי השאלות ומאוד מאוד מודה לכבודך.

16/06/2007 | 22:11 | מאת:

שלום רב לא ברורה השאלה שלך נפילה לפני 10 שנים יכולה לגרום לאחר איבוד הכרה לכאבי ראש, סיחרור , קושי בריכוז , עצבנות בשנים הקרובות לאירוע . לגבי היום איני רואה קשר משמאותי בין התאונה לבין תחושת קור בראש . אני לא רואה כקשר לתופעות השונות שמופיעות היום ושלא היו עדיין לבין החבלה . צריך להבדק , להביא את כל האינפורמציה לנוירולוג ואחרי זה להחליט . כל טוב