CT מוח .

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

24/05/2007 | 18:46 | מאת: ליאת

שלום. בתוצאות ה-CT מוח ישנו ממצא של היפודנסי. ROBIN VIRHA SPACE אוטם לקונרי. ברצוני לדעת מה אומר תוצאות הבדיקה ? תודה וערב טוב

24/05/2007 | 20:07 | מאת:

שלום רב מדובר בפגם מילוי בצילום שמקורו לפעמים חלל סביב כלי דם ,חסר משמאות , או סתימה בכלי דם קטן , רצוי מעקב ולפי מימצאים בבדיקה נוירולוגית קובעים מדיניות .לא תמיד יש צורך בבירור או טיפול . כל טוב

24/05/2007 | 20:22 | מאת: ליאת

היי בבדיקה נוירולוגית נידרש לבצע MRE. ולהיות במעקב נוירולוג. הם זה " חסר משמאות " למה נדרשות הבדיקות והמעקב הרפואי ? תודה