נוירומה ע"ש מורטון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

24/05/2007 | 06:06 | מאת: sigal

שלום, אובחן אצלי ע"י אורטופד נוירומה ע"ש מורטון בשתי כפות הרגליים, בעקבות התכווצויות קשות של כפות הרגליים בעיקר לאחר מאמץ. בדיקות הדם שביצעתי יצאו תקינות. אני בת 36. הנני חולת קרוהן ובעבר היו לי התכווצויות ברגליים בעקבות טיפול סטרואידי ממושך. על מנת להרגיע זאת קיבלתי בעבר קלונקס ואציין שהגמילה אח"כ מכדור זה היתה נוראית. ההתכווצויות הנ"ל קורות גם בזמני לחץ או כאשר אני מאד מתוחה. רציתי לדעת האם נוירולוג עצבים יכול לעזור לי בנושא ההתכווצויות מלבד האורטופד שממליץ על זריקת קורטיזון בכפות רגליים? אודה לתשובתך

24/05/2007 | 19:05 | מאת:

שלום רב קודם נוירולוג צריך לקבל הזמנות לבדוק אותך כדי לראות האם לסיבה האורטופדית יש גם סיבות נוירולוגית ואחר כך הוא יכול לתת עזרה . כל טוב