לחץ במצח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

18/05/2007 | 02:26 | מאת: יעל

בשבועות האחרונים אני מרגישה מעין לחץ באיזור המצח. התחושה מזכירה לי לחץ של בצקת פנימית, למרות שבמישוש המקום אינני מרגישה דבר. כשאני משכיבה את בתי התינוקת לישון אני רוכנת מעל מיטתה כשהראש מופנה כלפי מטה במשך כחצי שעה-שעה ביום. האם יתכן שתחושת הלחץ במצח קשורה בתנוחה זאת? תודה רבה

24/05/2007 | 18:38 | מאת:

שלום רב לא נירא לי שתנוחת הראש גורמת ללחץ במצח אלה העייפות או החוסר שינה עם לחץ נפשי , יכולים לגרום לכאב ראש מצחי , עקב בין השער מתח שרירים של הקרקפת . לישון טוב , להוריד לחץ , פעילות גופנית , מסג" טוב עוזרים . אם לא מספיק צריך להבדק . כל טוב